BRUTALAN TRILER SUBURA OD DANAS U SVIM BIOSKOPIMA

Subura 1

Italijanski triler nastao po noveli Karla Boninija i Đankarla de Katalda, u režiji Stefana Solime, reditelja poznate italijanske serije o mafiji Gomora, od danas počinje svoj bioskopski život.

Subura govori o korupciji u politici i gangsterskim ratovima u Rimu, u trenutku najveće duhovne krize kada je papa Benedikt XVI odlučio da abdicira.Mafijaš poznat po nadimku Samuraj želi da mali gradić u okolini Rima pretvori u novi Atlantik Siti, a svi lokalni mafijaši su se naizgled složili da rade zajedno u ispunjenju ovog cilja. On uspeva da na svoju stranu privuče i korumpiranog političara i veoma moćnog kardinala koji ga štite. Ali mir ne traje dugo, jer divlji rat između bandi preti da uništi veliki san Samuraja.

Glavne uloge u filmu tumače Klaudio Amendola, Pjerfrančesko Favino, Greta Skarano, Elio Đermano i Žan-Hugo Anglade.

Da li je moguće udružiti neprijatelje radi zajedničkog cilja i da li će Samuraj uspeti da očuva mir među bandama saznajte od 28. jula u bioskopima, a za ljubitelje francuskog humora 4. avgusta u bioskope dolazi film Sveta ljubav, sa Žerarom Depardjemo u glavnoj ulozi. Istog datuma stiže i psihološki horor Demon pod reflektorima.

Više o filmovima koji nas očekuju uskoro možete naći na www.mcf.rs