BOKSOM KROZ ŽIVOT

BOX_Key_4D

Za odlučujuću rundu u životu niko nije spreman
Glavni junaci rumunskog filma „Boks” reditelja Florina Serbana boksuju život mimo ringa, svako na svoj način. Da li će njihova ljubavna priča opstati na velikom platnu, bez obzira na nepomirljive razlike, pogledajte od 15. oktobra u odabranim bioskopima.

Rafael i Kristina su dvoje ljudi koji nikada nisu trebali da se sretnu. On ima devetnaest godina, romske je nacionalnosti, radi u auto-perionici i želi da postane poznati bokser.  Ona ima 34 godine, mađarske je nacionalnosti i glumi u lokalnom pozorištu. Kristina je prolazi kroz profesionalnu i privatnu krizu. Njen muž je zvezda u pozorištu i ona je stalno u njegovoj senci.

Fasciniran njenom pojavom, Rafael je sledi iz dana u dan ulicama grada. Jednog dana, kada se slučajno okrenula, našli su se licem u lice. Sledećeg dana, postavio joj je pitanje: „Da nisi udata, da li bi se udala za mene?“

Od tog trenutka, nije bilo povratka za njih dvoje. Uprkos razlici u godinama, nacionalnosti, polu, glavni junaci žele da se dokažu. Svako na svoj način, krvlju, suzama, dubokom tišinom i diskretnim osmesima.

Florin Serban je domaćoj publici poznat po filmu iz 2010. godine „Ja kad želim da zviždim, ja zviždim“. U produkciji drame „Boks“ učestvovale su francuske, nemačke i rumunske filmske ekipe.