BAGUL JE U POTRAZI ZA NOVIM ŽRTVAMA

Sinister2_Aug23-93.cr2

Horor Zlokoban 2 u bioskopima od 3. septembra

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine! „Zlokoban 2“ je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine. Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, zli duh Bagul nastavlja da traži žrtve i teroriše porodice. Američki horor u bioskopske sale stiže od 3. septembra.

Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, Kortni (Šanin Sosamon) odvodi devetogodišnje blizance Dilana i Zaka Kolinsa (u pravom životu blizanci - Robert i Dartanian Sloan) na seosko imanje u Ilinois. Posed je dovoljno izolovan i šanse da ih pronađe Kortnin suprug Klint (Li Koko) su minimalne. Zaštitnički nastrojena majka blizanaca nije ni svesna da se nalaze u ruralnoj kući u kojoj ih zli duh Bagul iz dana u dan prati…

Bivši zamenik šerifa (Džejms Ranson) je u sada privatni detektiv, koji odlazi u Ilinois sa namerom da spali kuću i na taj način okonča Bagulov lanac smrti. Na imanju zatiče Kortni i blizance, koji su u istovremeno u opasnosti od Klinta i Bagula. Duhovi dece i Bagul su već počeli da opsedaju Dilana sa uznemirujućim kućnim filmovima…

U glumačkoj postavi su Šanin Sosamon, Džejms Ranson,  Roberta i Dartanijan Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

„Zlokoban 2“ je premijerno prikazan proteklog vikenda u Americi, gde je imao odlično otvaranje sa preko 10 miliona dolara.