APOKALIPSA JE STIGLA U SRBIJU!

unnamed (1)

Sinoć je u punoj sali bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center održana premijera dugoočekivanog filma X-men: Apokalipsa. Tokom celog filma publika je uzbuđeno reagovala, a dugim aplauzom pozdravila početak i kraj projekcije.

Ovo ostvarenje se od juče nalazi na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije u 2D i 3D tehnici!

Među poznatim ličnostima koje su sinoć posetili premijeru, našli su se i mutanti iz plesne škole UV Dance. Koreograf Milenko Vujić, kao najveći fan je za ovu priliku napravio kostime najpoznatijih likova ove franšize – Magneta, Mistik i Sajlok.

Na čuvenom sajtu Rotten Tomatoes, na kojem svoje ocene daje publika, ali i relevantni filmski kritičari, procenat zainteresovanih gledalaca je čak 99%.

„Jedan od najsmelijih filmova o super-herojima ikada napravljenih”, „žustro zabavan film” i „sjajno ukombinovane emocije i akcija”, samo su neke od reči kritičara iz medija poputIndiewire i Access Hollywood.

X-men:Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni ,,X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Sajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

Novi nastavak najpoznatije Marvelove franšize, pored već poznatih imena u glavnim ulogama (Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens), donosi osveženje u mladim snagama koje će oduševiti ljubitelje aktuelnih super-hitova.

Pored filma X-men:Apokalipsa u bioskope 20 godina nakon  prvog dela, uskoro stiže nastavak kultnog filma Dan nezavisnosti – Nova pretnja, a za sve generacije i peti nastavak filma Ledeno doba: Veliki udar. Za ljubitelje horora, nakon Kanskog festivala stiže i film Demon pod reflektorima.

Više o filmovima koji nas očekuju uskoro možete naći na stranici www.mcf.rs