ANA ŠTAJDOHAR AMBASADORKA 13. KIDS FEST-A

ana

Od 1. do 7. novembra u više od 30 gradova širom Srbije

 

Pop pevačica Ana Štajdohar, koja svojim izuzetnim vokalom svakog petka oduševljava publiku emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, postala je ambasadorka 13. Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a. Festival se ove godine održava od 1. do 7. novembra, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, i preko trideset gradova širom Srbije.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću se kao ambasador ovogodišnjeg Dečijeg filmskog festivala, družiti sa decom, mamama i tatama na projekcijama mnogih zanimljivih filmova koji nas očekuju u bioskopima širom Srbije. Detinjstvo je čaroban period života. Proživiš ga jednom, a onda imaš drugu priliku da podetinjiš kada postaneš roditelj. Jedva čekam da zaronim u svoje drugo detinjstvo dok budem grickala kokice i gledala dečije filmove,“ izjavila je Ana.

Program festivala će obuhvatiti 17 animiranih, igranih i dokumentarnih filmova. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a biće sinhronizovani na srpski jezik. Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuje i radioničarski program u Dečijem kulturnom centru, zatim igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će, i ove godine, uživati u filmovima namenjenim njihovoj generaciji.

Centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu biće Dečiji kulturni centar, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima „Roda Cineplex“, „Fontana“, „Tuckwood“, i „Cine Grand Capitol park Rakovica“. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima „CineStar Cinemas“, s tim što će novosađani imati na raspolaganju i bioskop „Arena Cineplex“. Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop „Vilin grad“.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete.