11. KIDS FEST NA BIS 31. OKTOBRA I 01. NOVEMBRA

unnamed

Širom Srbije gledaćete na bis najbolje filmove sa 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa po povoljnim festivalskim cenama

Zbog velikog interesovanja u toku predstojećeg vikenda (31. oktobar i 01. novembar) održaće se i „Kids fest na bis”.  Na programu ovog revijalnog izdanja 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa naći će se igrani filmovi „Ema i Kasper na safariju“ i „Grudvica“ i „Uloga za Emu, kao i dokumentarni film „Jedan život“.

Posetioci Kids festa već poznaju Kaspera i Emu, a njihova avantura se ove godine nastavlja na safariju. U Africi upoznaju šarenoliki svet životinja. Kada u njihov rezervat stigne mladunče lava koje odbija da jede, oni se sa svojim dekom upuštaju u misiju spašavanja mame lavice. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Slovenački igrani film „Uloga za Emu“ deci starijeg uzrasta omogućiće da zavire u televizijski svet. Ekipa od 200 učenika i brojnih profesionalaca snimala je 42 dana i napravila film koji želi da inspiriše mlade.

Australijski igrani film „Grudvica“ prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih. Veran prikaz prijateljstva među životinjama nikog nije ostavio ravnodušnim na  nedavno održanom dečijem filmskom festivalu.

Sinhronizovani dokumentarni film „Jedan život“ predstavlja proslavu najmaštovitijih priča o opstanku u životinjskom carstvu. „Jedan život“ otkriva da – bilo da imamo krila, peraja, dva ili osam pari nogu postoji neverovatna priča koja nas spaja.
Cene ulaznica za filmove sa revije „Kids fest na bis“ biće približno iste kao cene projekcija na festivalu i zavise od bioskopa u kojima se prikazuju.

Više informacija o filmovima naći ćete na adresi www.kids-fest.com.