„Anonimna dojava” večeras premijerno u domaćim bioskopima

anonimna-dojava-vest

Akcioni triler „Anonimna dojava“ večeras će premijerno biti prikazan u bioskopima „Cineplexx”, Delta City Beograd, „Kragujevac Plaza“  i „Vilin grad” u Nišu. 

Od sutra, 27. septembra, film će se, osim u ovim bioskopima, naći na redovnom repertoaru bioskopa: „Kolosej“ TC Ušće, „Fontana“, Dvorana kulturnog centra Beograda, kao i bioskopa “Arena Cineplex” u Novom Sadu.

Glavne uloge u filmu igraju poznati francuski glumci, Metju Kasovic i Danijel Otej, a režiju potpisuje Mikele Plaćido.

Detektiv Matej (Danijel Otej) radi na najvećem slučaju u svojoj karijeri. Prilikom pokušaja hapšenja čuvene bande pljačkaša, ceo njegov tim je onesposobljen od strane misterioznog snajperiste. Zahvaljujući anonimnoj dojavi i akciji detektiva Mateja, uhapšen je Vinsent (Metju Kasovic), snajperista i vođa bande surovih pljačkaša. On uspeva da pobegne iz zatvora, sa ciljem da otkrije izdajicu u svojoj bandi.

Italijnski glumac, scenarista i reditelj Mikele Plaćido, domaćoj publici najpoznatiji je kao Korado Katani iz kultne italijanske serije „Hobotnica“. Prvi dugometražni film snimio je 1990., a od njegovih značajnijih ostvarenja izdvajaju se filmovi: „Veliki san“, „Izgubljene ljubavi“ i nagrađivani „Kriminalistički roman“.