ŽAL ZA ISTOKOM

 

Tri grada. Tri ljubavne priče. Jedna noć u Evropi.

Ruslana, sredovečna Ukrajinka, živi usamljenički život u Minhenu. Njena sreća se menja kada njen srpski komšija Vladan prevazilazi jezičku barijeru svojim slovenskim šarmom i spasava je.

Bogdan, Ruslanin sin, radi kao vozač za razmaženu ukrajinsku pop-pevačicu Mariju, u Kijevu. Oboma je oslonac bogati pokrovitelj Jora. Bogdanu je muka I od Marije I od Jore, daje otkaz na svom poslu I odlučuje da ode iz zemlje. On ide u poslednje piće sa svojim prijateljima pre odlaska do svoje majke. Pijan i ljubomoran, on se vraća i na stanici prolazi Mariju. Nakon velike svađe, on je prati kući. Oni provode noć zajedno, ali već sledećeg jutra Marijin sponzor stoji ispred vrata.

Zoran, Vladanov sin, nikada nije mogao da oprosti svojim roditeljima njihov razvod. On se vratio u Beograd, gde, zajedno sa svojom devojkom Aidom živi jednostavan život. Kada postaje svedok iznuđivanja novca lokanih mafijaša od Guthera, vlasnika restorana, upoznaje I Jelenu. Jelena je neodlučna ali simpatična žena austrijskog vlasnika restorana Ginter Ona namerava da napusti svoj zavičaj sutradan, zauvek. Te noći, Zoran uspeva da joj otvori oči za novi Beograd – grad pun nade i snova.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.