Novosti

Učestvuj u konkursu: Šta tvoju dušu čini srećnom

Konkurs je otvoren do kraja marta!

Povodom novog Diznijevog i Piksarovog animiranog filma „Duša“, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključe konkursu „Šta tvoju dušu čini srećnom?“ i osvoje vredne nagrade.

Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste? U 2021. godini Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu. U režiji dvostrukog dobitnika oskara, Pita Doktera (“Do neba”, “U mojoj glavi”).

Priključite se konkursu „Šta tvoju dušu čini srećnom?“ Crtežom predstavi svoju omiljenu aktivnost, šta najviše voliš da radiš: da se igraš napolju, igraš igrice, trčiš, pevaš, čitaš... bilo šta što tvoju dušu čini srećnom!

Nagrađujemo najkreativniji i najzanimljiviji rad koji stigne na adresu Trg Nikole Pašića 5a (Kombank Dvorana, 11000 Beograd).

Nagrade su:

Specijalna projekcija za celo društvo
Proslava rođendana u Kombank Dvorani
Poklon iz filma

Žiri MCF Mega Com Filma odabraće 3 najkreativnija rada koja će dobiti nagrade.

Pravila konkursa:

- Konkurs traje do kraja marta, a proglašenje pobednika biće na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Filma, kao i na instagram i fejsbuk stranici.