Novosti

POČEO JE 14. KIDS FEST!

u bioskopima od 15. do 21. oktobra
 

Ambasadorka 14. Kids Fest-a, glumica Mirka Vasiljević, otvorila je danas najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu, koja će trajati od 15. do 21. oktobra u više od 30 gradova širom Srbije.

Dečija graja je ispunila Kombank Dvoranu, na svečanom otvaranju 14. Dečijeg filmskog festivala, pod sloganom: ‚‚Moja filmska zvezda’’. Otvaranje su ulepšali dečiji hor Kolibri i plesna grupa ‚‚Form 8’’, nakon čega je usledio animirani film ‚‚Brzi Brzić’’.

‚‚Veliko mi je zadovoljstvo što sam ove godine dobila priliku da budem ambasadorka ovog prelepog dečijeg festivala. Nadam se da ćete svi uživati u super filmovima koje ćemo gledati narednih dana, i da će vam se svideti mnogobrojne radionice koje je Kombank Dvorana pripremila za vas,’’ izjavila je Mirka.  

U narednih 7 dana će 14. Kids Fest deci predstaviti 16 filmova- 8 animiranih, 5 igranih i 1 dokumentarni, od kojih će većina filmova biti premijerno prikazana u Srbiji.

Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i raznovrsne radionice, koje će ih dobro zabaviti i edukovati o njima interesantnim temama. Najmlađi mogu da očekuju karaoke, izložbu reptila, učenje jezika, svet iluzija, crtanje, muzičke radionice, Skylanders turnir kao i veliki Maskenbal 21. oktobra.

14. Dečiji filmski festival će se održati u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata se kreću u rasponu od 150 do 355 dinara, a mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.