Novosti

OBJAVLJEN NAJNOVIJI TREJLER ZA DIZNIJEV FILM "ZLICA" SA EMOM STOUN I EMOM TOMPSON

Studio Dizni objavio je novi trejler za prvi sledeći film "Zlica" (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson, u glavnim ulogama. Premijerno prikazivanje filma predviđena je za 27. maj, od dana kada će se film i naći na repertoaru domaćih bioskopa.

Dobitnica nagrade Oskar, glumica Ema Stoun ("La La Land"), tumači glavnu ulogu u filmu, o buntovnim danima jedne od najozloglašenijih zlobnica, legendarne Zlice.

"Zlica" čija je radnja smeštena u srcu Londona '70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom i tumarajući zajedno sa njom ulicama Londona.

Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar, Ema Tompson ("Hauards End"; "Razum i osećajnost") Povezanost ove dve "dame" pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.    

Najnoviju Diznijevu igranu avanturu "Zlica" režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami "Ja, Tonja", a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi.