Novosti

KONKURS „Timski duh mog odeljenja“

Konkurs otvoren do 20. februara

 

Povodom novog animiranog filma „Ko se boji vuka još 2“ pozivamo vas da se priključite konkursu „Timski duh mog odeljenja“ i osvojite vredne nagrade.

 

Gradić u kome ovce i vukovi žive u miru, napadaju tamni vukovi. Upravo zbog ovoga mirni stanovnici prinuđeni su da prvi put učestvuju zajedno u borbi, i pored svih različitosti, pokažu pravi timski duh kako bi se odbranili.

 

Priključite se konkursu „Timski duh mog odeljenja“ i snimite VIDEO u kome ćete nam pokazati timski duh vašeg odeljenja. Ovo možete uraditi kroz plesanje, pevanje, sviranje muzičkog instrumenta ili crtanje u kome učestvuje više đaka ili celo odeljenje. Nagrađujemo najkreativniji i najzanimljiviji video koji stigne na adresu pr@mcf.rs. Video ne treba da traje duže od 90 sekundi, a nagrade su:

 

Ulaznice za celo odeljenje za projekciju filma „Ko se boji vuka još 2“
Vulkan izdavaštvo knjige za celo odeljenje
Kreatopolis besplatna kreativna radionica za svakog đaka prilagođena njegovom interesovanju (kako je već sama prva radionica besplatna, treće mesto osvojiće još jednu dodatnu radionicu kako bi deca mogla da se oprobaju u svojim interesovanjima)
 

Stručni žiri – Petar Strugar i Inspektor Blaža koji sinhronizuju glasove likova iz filma „Ko se boji vuka još 2“ i Milica Šćekić, marketing menadžer MCF MegaCom Filma.

Pravila konkursa:

Iskoristite svoj mobilni telefon, fotoaparat ili kameru da snimite video u trajanju od najviše 90 sekundi, na kome ćete prikazati originalni timski duh.
Timski duh treba prikazati kroz plesanje, pevanje, sviranje muzičkog instrumenta ili crtanje.
Uz odobrenje roditelja, učitelja ili nastavnika, svoj video postavite na YouTube kanal uz #KoSeBojiVukaJoš2.
Pošaljite nam link na adresu pr@mcf.rs sa sledećim podacima: škola, odeljenje, broj učenika koji je učestvovao, ime i broj telefona odgovorne osobe.
Video snimke koji su u skladu sa propozicijama konkursa i pravilima korišćenja usluga sajta YouTube, objavićemo na MCF MegaCom Film YouTube kanalu, kao i medijskim kanalima Kids festa.
Konkurs traje do 20. februara, a proglašenje dobitnika je 22. februara na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Filma i fejzbuk stranama MCF Mega ComFilm-a i Kids fest- a decijeg filmskog festivala.
*Broj učenika u odeljenju je ograničen na 30.