Novosti

KONKURS „Pokaži nam svoju supermoć!“

Povodom novog animiranog filma „Superjunak Samsam“, koji stiže u domaće bioskope 26.marta, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključite konkursu „Pokaži nam svoju supermoć!“ i osvoje vredne nagrade.

Priključite se konkursu „Pokaži nam svoju supermoć!“ koju koristite u svojim svakodnevnim aktivnostima. Pokaži kreativnost i podeli sa nama koja je tvoja tajna moć – ovo može biti tajna kako se pravi vrhunski stoj na rukama ili zvezda, kako je najbolje uraditi kolut unapred ili unazad, skok u vis, igranje lastiša, ples, pevanje, sviranje muzičkog instrumenta, crtanje, korisni trik kako brzo pospremiti sobu, pomoći u pranju sudova ili čak najbrže uradiš domaći zadatak. Ova moć može da bude sve ono što smatraš neobičnim i u čemu misliš da si najbolji/a.

U pokazivanju supermoći može učestvovati jedan đak, više đaka ili celo odeljenje.

Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, gomilu super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir.....osim stvari koja mu nedostaje - njegove supermoći se još uvek nisu pojavile. Kada nova devojčica u školi, Mega, počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti.

Nagrađujemo najkreativnije i najzanimljivije radove, a nagrade su:

1. Ulaznice za celo odeljenje za projekciju filma „Superjunak Samsam“ u najbližem bioskopu
2. Vulkan knjige za sve učesnike
3. Slatkoteka krofne za sve učesnike + ulaznice za Planetarijum

Stručni žiri MCF Mega Com filma odabraće 3 najkreativnija rada koji će dobiti nagrade.

Pravila konkursa:

 - Iskoristite svoj mobilni telefon, fotoaparat ili kameru da snimite video u trajanju od najviše 90 sekundi, na kome ćete prikazati supermoć.

- Uz odobrenje roditelja, učitelja ili nastavnika, svoj video postavite na YouTube kanal uz #SuperjunakSamsam

- Pošaljite nam link na adresu pr@mcf.rs sa sledećim podacima: škola, odeljenje, broj učenika koji je učestvovao, ime i broj telefona odgovorne osobe.

Video snimke koji su u skladu sa propozicijama konkursa i pravilima korišćenja usluga sajta YouTube, objavićemo na MCF MegaCom Film YouTube kanalu.

Konkurs traje do 24.aprila, a proglašenje dobitnika je 27.aprila na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Filma i fejsbuk stranici MCF Mega ComFilm-a.

*Broj učenika u odeljenju je ograničen na 30.