Novosti

IZDVAJAMO NAJUSPEŠNIJE MCF FILMOVE KOJE MOŽETE POGLEDATI NA MOJOFF ONLINE FESTIVALU

„KRALJICA OD SOMOTA“, „VELIKA SLOBODA“, „SVE U ISTO VREME“ I JOŠ NAJUSPEŠNIJIH FILMSKIH NASLOVA

Treći Moj ONline filmski festival  traje do kraja juna na platformi mojoff.net
 
Jun je mesec filma uz platformu MojOFF – parola ovogodišnjeg onlajn filmskog festivala na kom se tradicionalno premijerno prikazuju novi filmski naslovi, kao i najuspešnija ostvarenja sa poznatih filmskih festivala, ali i iznenađenja za filmoljupce. U skladu sa tim pravo sa bioskopskih repertoara stiže jedan od najgledanijih, „najuvrnutijih“ i filmova koji donose osveženje u filmsku industriju „Sve u isto vreme“ avantura multiverzuma o naizgled jednostavnoj Kineskinji, migrantkinji koja vodi borbu sa poreskim inspektorima. Sjajna Mišel Jeo u ulozi Evelin, žene koja dokazuje da je sve moguće.

Reditelj filma „Konačna sloboda“, Sebastijan Meize na prošlogodišnjem festivalu u Kanu dobio je posebnu nagradu žirija za film „Konačna sloboda“ koji se radnjom seli u posleratnu Nemačku gde Hansa iznova zatvaraju zato što je homoseksualac. Jedina stalna veza u njegovom životu postaje njegov dugogodišnji drug iz ćelije, Viktor, osuđeni ubica. Ono što počinje odbojnošću prerasta u nešto što se zove ljubav.

Očaravajuće, elegantno i neobično ostvarenje koje dočarava imetnost posmatranja i iščekivanja životinja uhvaćeno je na verodostojan način filmom – dokumentarcem Vensana Munijea „Kraljica od somota“ (Velvet Queen). Na nedavno održanoj ceremoniji dodele Cezar nagrada u Francuskoj, „Kraljica od somota“ je dobitnik nagarde za najbolji dokumentarni film i od ove nedelje ga možete pogledati na platformi MojOFF u okviru onlajn festivala koji traje do kraja juna.

Moj ONline filmski festival dostupan je svim korisnicima MojOFF platforme uz GOLD pretplatu, a svi novi korisnici prvih mesec dana mogu uživati u promotivnom periodu po ceni od 1RSD. Filmovi će biti dostupni od naznačene satnice do kraja trajanja festivala, a sve informacije o satnici projekcija naći će se na Fejsbuk i Instagram stranicama MojOFF platforme kao i na sajtu mojoff.net.