Novosti

FAN ART KONKURS INSPIRISAN FILMOM “X-MEN: MRAČNI FENIKS”

Konkurs traje od 15. maja do 17. juna 2019. godine.

Povodom izlaska filma “X-MEN: MRAČNI FENIKS” MegaCom Film raspisuje konkurs za sve ljubitelje ove franšize.

Uslovi su da rad bude inspirisan najnovijim nastavkom “X-MEN: MRAČNI FENIKS”, a može da bude u formi: crteža, ilustracije ili dizajniranog fan art postera.

Radove možete okačiti na vaš Instagram profil (neophodno je da profil bude javan) tagovati @megacomfilm @xmenmovies, dodati #MracniFeniks #DarkPhoenix #Funart do 17. juna, a nakon toga, žiri MegaCom Filma odabraće najkreativnije učesnike konkursa koji će biti proglašeni na Instagram stranici @megacomfilm i web sajtu MCF Mega Com Filma (mcf.rs).

Biće dodeljene 3 nagrade:

1. mesto  -  LG LED Projektor sa ugrađenom baterijom i Screen Share opcijom, model PH550G

2. mesto –  Besplatni sat kuglanja za ekipu u Bowling centru Žabac (Novi Sad, Bulevar oslobođenja 27, najviše 8 igrača/Beograd, Hala Pinki, Gradski Park 2, najviše 6 igrača) + bioskopske karte za ceo tim za projekciju filma“X-MEN: MRAČNI FENIKS” u terminu koji najviše odgovara ekipi i u najbližem bioskopu

3. mesto – Originalni poklon iz filma “X-MEN: MRAČNI FENIKS” (ranac) i 2 ulaznice za Muzej iluzija u Beogradu

U filmu “X-MEN: MRAČNI FENIKS” porodica X-Mena suočava se sa najvećom pretnjom do sada. Tokom opasne spasilačke misije u svemiru Džin Grej pogađa kosmička sila koja je transformiše u jednog od najmoćnijih mutanata, Mraćnog Feniksa, koji je okreće protiv ostalih X-Mena. Boreći se sa tom sve nestabilnijom snagom, kao i sa svojim ličnim demonima, Džin nema mogućnosti da kontroliše sebe i postaje pretnja po našu planetu. Ovo je kulminacija 20-šnje sage i do sada najveće bitke u ovoj franšizi.  

Saznajte šta će se desiti sa našom omiljenim mutantskom porodicom premijerno 5.juna u bioskopima: Cineplexx, Kombank dvorana, CineStar, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Roda Cineplex, Arena Cineplex, Vilin grad Niš, dok će od 6.juna početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Sve dodatne informacije o konkursu možete saznati putem mejl adrese pr@mcf.rs

Pozivamo sve fanove da predstave Mračnog Feniksa na svoj način.

Srećno!